Actualitatea consulatului

Invitație la prezentarea României în Marienplatz, cu ocazia celebrării Zilei Europei, 09.05.2019

Vă adresăm invitația de a participa la celebrarea Zilei Europei, organizată de Primăria orașului München și Cancelaria de Stat a Land-ului Bavaria, în piața istorică din Marienplatz, la 9 mai 2019, începând cu ora 14.00.

Cu această ocazie, Consulatul General al României la München organizează un spațiu de prezentare a României și a Președinției țării noastre la Consiliul Uniunii Europene, o premieră în rândul corpului consular din Bavaria. Cortul de prezentare al României va fi situat în apropierea scenei, iar vizitatorii vor avea ocazia să urmărească filme de prezentare, să guste produse tradiționale românești și să poarte un dialog cu membrii echipei CG München.
De asemenea, consulul general al României la München, Iulia Ramona Chiriac, va transmite salutul României, în continuarea discursurilor susținute de ministrul afacerilor federale și europene al Land-ului Bavaria, dr. Florian Herrmann și primarul orașului München, Dieter Reiter.
România va fi reprezentată în continuare, pe scena din Marienplatz, de Corul de copii al Școlii de limba română, proiect al Asociației SGRIM e.V și Corul Deo Soli Gloria, precum și de formațiile de dans Ciuleandra și Ciuleandra Junior. Întregul program artistic este organizat integral de comunitatea românească din München, căreia îi mulțumim pentru participarea, pentru al doilea an consecutiv, la acest eveniment de tradiție.

Vă așteptăm să celebrăm împreună România și Europa!

Programul complet al evenimentului poate fi vizualizat la acest link.

 

Update: Fotocronica 2019, Foto: Daniel Vatamanu, DVImage.

(Foto: CG München)

În prim plan

Seară de networking pentru comunitatea de afaceri româno-bavareză, 15.05.2019

17.05.2019

Consulatul General al României la München a găzduit, în parteneriat cu AHK România (Camera de Comerț și Industrie…

Alegerea membrilor din România în Parlamentul European - Declarația care va fi completată de cetățenii români înscriși în listele eletorale ale altui stat membru UE

13.05.2019

Vă informăm că Biroul Electoral Central a stabilit, prin Decizia 62D din 06.05.2019, modelul Declarației care trebuie…

Invitație la prezentarea României în Marienplatz, cu ocazia celebrării Zilei Europei, 09.05.2019

08.05.2019

Vă adresăm invitația de a participa la celebrarea Zilei Europei, organizată de Primăria orașului München și Cancelaria de …